Huidverbetering


In de praktijk werk ik met de producten van Diego dalla Palma professional, RVB SKINLAB en RVBLAB. RVB staat voor Research,
Value en Beauty. Een bewuste keuze die goed vertaald waar het merk voor staat. Productlijnen met hoogwaardige ingrediŽnten zonder parabenen, minerale oliŽn, SLES, siliconen, paraffine en andere belastende stoffen. Deze producten worden in eigen laboratorium in ItaliŽ ontwikkeld en bestaat uit dermocosmetica met pure en geconcentreerde actieve ingrediŽnten met een exclusief door RVB SKINLAB geregistreerd merk. 51 + 3 Hyalucomplex TM.

DOELSTELLING

Cellulair ontgiften

Metabolisme reguleren

HarmoniŽren van de cellulaire communicatie

Stimuleren van de vitaliteit voor een langere cellevensduur


Na een oppervlakkige reiniging kijken wij welke behandeling bij uw wensen past. Dit bespreken we samen door middel van een vragenlijst en door fotoís te maken in een programma die de huid maar liefst 50 maal vergroot. Deze fotoís laten aspecten zijn die met het blote oog niet zichtbaar zijn en worden voor iedere behandeling opnieuw gemaakt. Met de juiste behandel en productkeuze wordt de eerste stap naar huidverbetering gezet.

Ook wordt er tijdens de behandeling regelmatig gebruik gemaakt van de SKIN POWER. Hierbij worden via een naaldloze vorm van mesotherapie , via elektroporatie, vitaminen, anti-oxydanten, aminozuren, mineralen en andere krachtige werkstoffen diep in de huid gebracht. Hierdoor kunnen cellen behandeld worden tot de hypodermis (onderhuids bindweefsel), welke onbereikbaar is voor de meeste cosmetische producten.

Zie bij prijslijst de verschillende soorten behandelingen met Diego dalla Palma, RVB SKINLAB.