Softlaser


Een Softlaser (ook wel koude laser) bestaat uit een speciaal soort licht met gezonde electromagnetische golven, dat ervoor zorgt dat de stofwisseling in de cellen wordt verbeterd. De aanvoer van voedingstoffen en de afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd. Hierdoor wordt in de huid nieuw collageen geproduceerd zowel ook de aanmaak van elastine. Collageen geeft de huid haar stevigheid en elastine haar elasticiteit. De Softlaser stimuleert het vernieuwingsproces van beschadigde cellen. Resultaat een stevigere, gladdere en veerkrachtigere huid! Het werkt door tot de diepere huidlagen waardoor er een algehele huidverbetering ontstaat.

Softlaser geeft mooie resultaten bij:

* Acne

* (verse) Littekens

* Rimpels en Huidverslapping

* Wallen onder de ogen

* Nabehandeling van operaties

Door de verbeterde huidfunctie wordt de opname van werkstoffen verhoogd waardoor de Softlaser uitermate geschikt is om met een gezichtsbehandeling de combineren. Het is geheel pijnloos en heeft een rustgevende werking.

Een Softlaserbehandeling wordt altijd gecombineerd met Magneetveldtherapie. Magneetveldtherapie heft blokkades in de energiebanen van het lichaam op, waardoor de afvoer van afvalstoffen en de doorbloeding van de cellen geoptimaliseerd wordt. Hierdoor functioneert het lichaam beter en voelt men zich weer energiek.

Per behandeling van 10 minuten 25,50 Kuur van 10x 229,50